Diensten en tarieven

Hieronder staan de diensten op welke ik mij voornamelijk richt. Staat uw dienst er niet tussen of heeft u vragen? Neem dan contact op met De APK voor Vastgoed. Vanuit het hoofdkantoor verzorgen wij onder andere ook meerjarenonderhoudsbegrotingen voor VVE's en diensten voor vastgoedbeheer en woningcorporaties. Meer informatie staat ook op de website van De APK voor Vastgoed.

Bouwtechnische keuring

De feitelijke kwaliteit van de woning, bouw- en onderhoud technisch gezien, dat is waar de bouwtechnische keuring zich op richt. Het is een visuele inspectie met als doel: Inzicht krijgen in de algemene bouwtechnische- en onderhoudsstaat van een woning. Tijdens de keuring wordt u geïnformeerd over specifieke aandachtspunten en voorzien van bouwkundig advies en onderhoudstips. U ontvangt een overzichtelijk en makkelijk leesbaar bouwkundig rapport met foto's, beoordelingen, bevindingen, advies en eventuele herstel- en onderhoudskosten. En ook naderhand kunt u nog met uw vragen terecht!

Kosten van een bouwkundige keuring
Bouwkundige keuring woonobject t/m 400 m³ 425,00 incl. 21% BTW
Bouwkundige keuring woonobject 401 m³ t/m 600 m³ 475,00 incl. 21% BTW
Bouwkundige keuring woonobject 601 m³ t/m 1.000m³ 575,00 incl. 21% BTW

Voor bouwtechnische keuringen en bouwkundige inspecties van woningen groter dan 1.000m3 of andere vastgoedobjecten zoals winkels, schoolgebouwen, appartementen gelden tarieven per offerte.

Energielabel

Een woningtransactie kan niet meer plaats kunnen zonder dat er een energielabel aanwezig is. Een woning met een minder goed energielabel is niet per definitie minder goed verkoopbaar, aangezien het energielabel ook vertelt welke mogelijkheden er juist zijn om de woning duurzamer te laten functioneren!

Tarief: Op aanvraag.

Deelinspectie

Het kan zo zijn dat u enkel en specifiek een bepaald onderdeel wilt laten inspecteren zoals bijvoorbeeld de kruipruimte, de begane grondvloer het gevelwerk of het platte dak. Denk ook aan betonrot en kwaaitaalvloeren! Dit kan bij aan- en verkoop, maar natuurlijk ook als eigenaar met bouwkundige problemen. In dat geval wordt de inspectie specifiek op een bepaald bouwkundig onderdeel of probleem gericht. Net als bij een bouwtechnische keuring ontvangt u een overzichtelijke rapportage met foto's, bevindingen en advies en een eventuele kostenraming richting herstel- of onderhoudswerkzaamheden.

Tarief: Het tarief van een deelinspectie wordt per geval afgestemd. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Opleveringskeuring

Bij een nieuwbouwwoning kan niets misgaan, .. zou u denken! Daarom is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar eventuele gebreken en tekortkomingen voordat u tekent voor de overdracht. Een bouwkundig inspecteur kan u daarbij helpen en staat u bij tijdens de oplevering, signaleert gebreken en mindere kwaliteitskenmerken en communiceert met u en de aannemer. Een oplevering van uw nieuwe droomhuis is een officieel moment, laat niets aan het toeval over!

Tarief: v.a. € 350,00,00 incl. BTW*

*Op basis van maximale duur van 2 uur op locatie. Daarna geldt een toeslag van € 65,00 per half uur.

Direct contact?

U wilt een bouwtechnische keuring uit laten voeren? Geen probleem, een afspraak is zo gemaakt!

De APK voor Vastgoed
Leo Janssen


06-53150417
085-4891606
Woninginspecteur Limburg
ljanssen@apkvastgoed.nl

Bel mij terug!

Webdesign by RETO